Fejléckép Filuról

2014. július 29., kedd

Leiner Laura: Szent Johanna gimi (1-5 rész)


Kedves Olvasó!

1. - Kezdet
Szeretnél egy jó könyvet olvasni? Ami magával ragad, és fantasztikus eseményekkel van teli? Akkor a Szent Johanna gimi első részét ajánlom amit Leiner Laura írt.
Valójában a gimis életről szól. Egy lányról, aki új környezetbe kerül, és itt próbál helyt állni, ismerkedni tanulni barátokat szerezni. Ami többé-kevésbé sikerül neki és közben egy srác is a láthatárba kerül.
De többet nem árulhatok, mert akkor nem lesz izgalmas a könyv. Én nekem nagyon tetszett, mert egy igazi lányos regény így a folytatását is olvasom!

2. - Együtt
A Szent Johanna gimi második ajánlóját írom. Remélem az első rész felkeltette a figyelmed és a következő részt is elolvasod. Íme, a tartalma:
Reni élete tovább bonyolódik. Cortez iránti vágyakozás,vonzódás szerelemmé érlődik. Cortez egyszer törődik, vele máskor nem ez teljesen kétségbe ejti Renit.
Ha kíváncsiak vagytok a gimi további eseményeire, történéseire akkor érdemes
lesz elolvasni ezt a részét is!
Hagyni, hogy magával ragadjon a könyv és a folytatásai is érdekeljenek, mint engem!  

3. - Egyedül

A Szent Johanna gimi 3.-dik részének könyvismertetőjét írom.
Reni problémái folytatódnak. A Cortez viselkedése szintén nehezíti az életét és a szilveszteri elcsattant csókot sem érti. Amikor is Corteznek van egy barátnője, Viki, aki Cortez bandájában a Jalapenoban játszik. Virág Reni barátnője viselkedése is változik új barátja, Dorián hatására. Viszont az osztályközösség kezd összekovácsolódni.

Ezt is nagyon ajánlom!

4. - Barátok

Reni a csók után nem ért semmit mivel Cortez viselkedése nem változik. Viszont érzelmeket mutat, ki iránta elviszi az iskolából motorozni és a balatoni osztálykiránduláson is vigyázz rá.
Virág visszatért önmagához. Arnold elutazik, Párizsba ott folytatja tovább tanulmányait.
Így elmondja a Reni iránt érzett érzelmeit és meg is csókolja. Reni csak barátként tekint rá.

Vajon mit lépnek a szereplők és mi történik velük? Ha érdekel a sorozat, akkor kezdj neki és olvasd el!!!

5. - Remény
Reni és Cortez között elcsattant a második csók és végre összejöttek. Mindez úgy történt, hogy Virág véletlenül elvitte Reni levelét, amiben leírja a Cortez iránti érzelmeit és Cortez felkeresi, hogy elmondja az ő álláspontját. Amely megegyező, így a hosszú várakozás után járnak.

Ha kíváncsiak vagytok a szerelmes pár jövőjére, akkor keressétek a Szent Johanna gimi következő részét!
A könyveket Gubó Dorina ajánlotta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése