Fejléckép Filuról

2014. augusztus 29., péntek

Leiner Laura: Szent Johanna Gimi (6-8 rész)

Kedves Olvasó!

6. - Ketten
December 20.-tól Cortez és Reni járnak. De hogy ez a kapcsolat, hogy alakul? Reninek sikerül-e megtartania Cortezt hisz mindenki magáénak akarja mondani. Meg tudják–e tartani szerelmüket hisz Reni mindig féltékenykedik emiatt Cortez veszélybe is kerül.
Emellett annyi izgalom vár még rájuk és annyi vicces eset, hogy már csak azért érdemes elolvasni a Szent Johanna gimi 6-ot.


7. - Útvesztő
A Szent Johanna gimi utolsó előtti részének a tartalma, amelyben már 12.-eseknek láthatjuk a szereplőket.
Furcsa érzés kavarog, a szereplőkben. A szívük szerint itt maradnának, de el kell válniuk, és új utakra kell lépniük, egy másik iskolában.A sok feladat, teendő a pályaválasztás is kísérti őket, amellyel meg kell
küzdeniük hisz ez egy fontos döntés számukra.De hisz azért nem kell őket félteni, mert minden csávából kikecmeregnek.De nyomokat azért szeretnének hagyni maguk után és így csínytevésekkel állnak elő.Reni előtt pedig egy nagy döntés is áll.

Aki az elejétől olvassa a köteteket annak ezt nem szabad kihagynia 7.-dik részt.

8. - Örökké
A Szent Johanna gimi 8 rész a befejező kötet, amelyben vége a gimnáziumnak és egy új út vár rájuk egy új helyen meghatározó helyen. De addig, míg ide járnak, minden percüket szeretnének együtt tölteni az osztályközösség és a párok egyaránt. Mindenki más élményeket visz magával és másként élte meg ezt az időszakot. Reni egy igazi szerelmet visz magával és azt a sok fantasztikus élményt, amit együtt éltek meg.

Ha érdekelt a sorozat akkor a befejező részét ki ne hagyd!

A könyveket Gubó Dorina ajánlotta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése