Fejléckép Filuról

2016. augusztus 8., hétfő

Könyvajánló - Gubó Dorina - 2016. augusztus 8.

Gubó Dorina által küldött könyvajánlók a Lépj te is Filu nyomdokaiba! című játékunkhoz.

Tammara Webber: Sorok között
Emma Pierce számos kis mellékszerepe után egy főszereplő szerepét kapja meg. Elizabeth Benettet kell alakítani Darcy szerepét pedig a híres Reid Alexander kapja meg. Már a válogatásokon érződik a kettejük közötti kémia és rögtön megkapják a szerepet. Ezután pedig már csak a forgatások jelentenek gondot. Emma egész ígéretes színészek bizonyul ám  sokkal inkább vonzza a normális élet.
A lány hamar megbarátkozik a stábbal és közreműködő színészekkel köztük Graham Douglassal és Reiddel is. A lánynak mindkét fiú tetszik de a két fiú karaktere eltérőnek bizonyul. Graham a csendes vissza fogott titokzatos férfi míg Reid a bulizós csajozós alkat és kihívásaként meg akarja szerezni Emmát. Emma pedig vacillál a két fiú között. De ott van Brooke is, akinek egy különös kapcsolata van Grahammel.
Valójában ez a könyv a filmforgatás rejtelmeiről szól.  A karakterek többsége fiatal, ezért aztán rendszeresen megy a buli és ehhez a körhöz tartozó menőnek számító dolgok.  De ehhez csapódik a komolyság a rejtelem a románcok és titkok. Hát a vége az roppant jóra sikeredett.

Tammara Webber: Ahol te vagy
A történetünk Grahammel és Emmával folytatódik tovább. Az ő kapcsolatukat-terveiket olvashatjuk a második kötet elején. Miután pedig közös elhatározásra jutnak Reidról és Brookéról olvashatunk. Mindenki folyatja az életét, ahogy az előző kötetben abbahagytuk de Brookekoet nem hagyja a tudat, hogy Graham és Emma összejöttek a lány szerelmes Grahambe és eltökélt szándéka hogy a fiút megszerezze.
Reidnak pedig még mindig eszébe jár Emma. Így amikor megkeresi Brooke hogy segítsen, neki szétválasztani a gerlepárt rögtön belemegy. Haditervet készítenek és akcióba lendülnek. Brooke elmegy New York-ba Grahamhez. Reid pedig elegánsan udvarol Emmának.
Hát nekem ez a kötet kicsit unalmas volt és nem is tetszett annyira, mint az előző kötet. Előre kiszámítható lépeseik voltak a szereplőknek és nem igazán sok meglepetés ért a cselekményben. De azért pozitívumként említhetjük Graham karakterét és sajnálom, hogy nem ismerhettük meg Emma érzéseit Graham kislányával kapcsolatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése